GN Kantentechniek rolt rode loper uit

#interieurbouw 01-01-2018
GN Kantentechniek rolt rode loper uit

GN Kantentechniek houdt op woensdag 19 juni de tweede editie van de GN Kantentechniekdag. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en informeren over innovaties op het gebied van het verwerken van kanten en platen. 
GN Kantentechniek rolt rode loper uit
Als klap op de vuurpijl presenteert GN Kantentechniek een primeur: een niet ontvlambaar, duurzaam en eco-vriendelijk reinigingsproduct, speciaal ontwikkeld voor kantenaanlijmmachines.
Geert Nefkens organiseerde twee jaar geleden samen met zijn topleveranciers voor de eerste keer de GN Kantentechniekdag. Deze editie werd bezocht door een zestigtal bedrijven, dit keer verwacht de ondernemer zo’n 40 bedrijven extra te kunnen begroeten.

Demonstraties
Diverse partners van GN Kantentechniek verzorgen technische demonstraties en brengen bezoekers op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van het verbinden en bewerken van kanten, hout en plaatmateriaal.
Doorlopend worden toepassingen gedemonstreerd zoals het vrijwel naadloos kanten aanlijmen met polyolefine smeltlijm. Daarnaast zijn er experts van fabrikanten aanwezig voor kanten, lijmen, schuurmaterialen en verbindingssystemen zoals Hranipex, Jowat, Frencken, Klingspor en Lamello.
LCM presenteert een niet ontvlambaar reinigingsproduct, speciaal ontwikkeld voor kantenaanlijmmachines.

Aanbiedingen
Bezoekers van de GN Kantentechniekdag kunnen zich persoonlijk verdiepen in innovaties en in gesprek komen met de verschillende vakspecialisten. Gedurende de dag zullen ook aantrekkelijke aanbiedingen worden gepresenteerd.

De GN Kantentechniekdag vindt plaats op woensdag 19 juni van 10.00 – 20.00 uur in het pand van GN Kantentechniek aan de Venloseweg 70F in Horst. De toegang is gratis.

GN Kantentechniek rolt rode loper uit