Spring naar hoofdcontent
Lamello
Lamello

Lamello

Verbindend. Inspirerend.

Het succesverhaal van het bedrijf Lamello begint met de oprichting in 1944. Dankzij de uitvinding van de originele houten lamel in 1955 verwierf Lamello wereldwijde bekendheid. Nu nog worden deze lamellen in grote aantallen geproduceerd en in de houtsector gebruikt.  Lemand die Lamello kent, weet dat stilstaan voor ons geen optie is. In de loop der jaren heeft Lamello voortdurend zeer veel innovaties ontwikkeld en geïntroduceerd.

Lamello

Als toonaangevende fabrikant van precisieverbindingssystemen zet Lamello de norm met het P-System (geprofileerd groefsysteem) voor het verbinden van werkstukken. Dit nieuwe systeem wordt gekenmerkt door een positieve verankering, waardoor lijm en schroeven volledig kunnen worden vermeden. Het grote voordeel voor de gebruikers is de eenvoudige montage van de verbinders, die zonder gereedschap en met de hand in enkele seconden kan worden uitgevoerd.

Lamello

Het brede assortiment verbindingselementen van het P-System wordt voortdurend aangevuld met nieuwe, innovatieve en praktische componenten, waardoor het systeem voor steeds meer verschillende toepassingen kan worden gebruikt.

Lamello

Onze klanten in handel en industrie profiteren van de steeds grotere efficiëntie op het gebied van functionaliteit en proceskosten.

Lamello

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.