Spring naar hoofdcontent
GN Kantentechniek

GN Kantentechniek

Dè verbindende factor in hout- en kunststof
GN Kantentechniek
GN Kantentechniek is een ideale en vertrouwde partner als toeleverancier voor de hout- en kunststofverwerkende industrie. De onderneming biedt zakelijke opdrachtgevers advies op maat en ondersteuning met een totaalpakket van kant- en klare of maatwerk producten. Technische kennis, een uitgebreid voorraadsysteem en de juiste logistieke oplossingen dragen zorg voor snelle en correcte betrouwbare dienstverlening aan een uitgebreide afnemersgroep.

Met GN Kantentechniek is de klant verzekerd van een toeleverancier waarop men elke dag kan rekenen. GN Kantentechniek verbindt en bewerkt kanten, hout en plaatmateriaal. Vele afnemers hebben hun weg inmiddels naar het bedrijf weten te vinden en zijn actief in specialisaties zoals interieurbouw, meubelfabricage, badkamers en keukens, standbouw, scheepsbetimmering, aftimmering en het onderwijs (beroepsopleidingen).

Gespecialiseerde producten van topmerken
GN Kantentechniek staat garant voor gespecialiseerde producten van topmerken en werkt enkel samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarbij de focus ligt op kwaliteitsbewaking, een perfect service en een betrouwbare relatie op lange termijn. GN Kantentechniek levert niet alleen producten. Meedenken met de klant, samen oplossingen zoeken, het aanbieden van technische ondersteuning en flexibele dienstverlening vormen de basis voor een goede langdurige samenwerking.

Ontzorgen
Om opdrachtgevers verder te ontzorgen en efficiënter te kunnen laten produceren biedt GN Kantentechniek tevens oplossingen in overige productiemiddelen voor in de werkplaats of op locatie. Dit zijn vele mogelijkheden in onder andere lijmen, kitten, schuurmaterialen, houtverbindingen, bevestigingsmaterialen, machines en gereedschap.

Eco-vriendelijke producten
GN Kantentechniek is vooral gespecialiseerd in kantenband, lijmen, deuvels en alle producten daaromheen. Reinigingsproducten vormen een belangrijk onderdeel binnen het assortiment. Traditioneel gebruiken interieurbouwers chemische reinigingsproducten, maar de toekomst is aan duurzame en eco-vriendelijke producten. GN Kantentechniek beschikt over niet ontvlambare reinigingsproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor kantenaanlijmmachines. Dit soort producten worden in landen als Duitsland en Engeland al veel langer gebruikt.

GN Kantentechniekdag
GN Kantentechniek houdt jaarlijks de GN Kantentechniekdag. Diverse partners van GN Kantentechniek verzorgen tijdens dit evenement technische demonstraties en brengen bezoekers op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van het verbinden en bewerken van kanten, hout en plaatmateriaal. Doorlopend worden toepassingen gedemonstreerd zoals het vrijwel naadloos kanten aanlijmen met polyolefine smeltlijm.

Experts
Polyolefine is het voordeligere alternatief zonder de hoge kosten van een laser- of hot-air systeem op een kantenaanlijmer. Daarnaast zijn er tijdens de GN Kantentechniekdag experts van fabrikanten aanwezig voor kanten, lijmen, schuurmaterialen en verbindingssystemen zoals Hranipex, Jowat, Frencken, Klingspor en Lamello. Gedurende de dag worden ook aantrekkelijke aanbiedingen gepresenteerd.

Leveringsprogramma van GN Kantentechniek:
• Kantenband: ABS, Fineerkanten, Melamine,
• Lijmen: smeltlijmen hout- en constructielijmen, contactlijmen, laklijm, montagelijmen, parket- en vloerlijmen, houtvulmiddelen
• Deuvels en stokken, gerild en glad (FSC)
• Verbindingsplaatjes, Lamello P-System, OVVO clips
• Schuurmaterialen: schuurrollen, korte en lange schuurbanden, breedbanden, stroken, vellen, schijven$• Antihecht- en Reinigingsmiddelen: voor manuele verwerking of voor kantenaanlijmmachines
• Werkplaats benodigdheden: lijmpistolen, lijmdrukvaten, lijmflessen, lijmrollers
• Kantenaanlijmmachines: nieuw en gebruikt

GN Kantentechniek
GN Kantentechniek
GN Kantentechniek
GN Kantentechniek
GN Kantentechniek

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.