Verzenddatum selecteren

08-03-2023
Verzenddatum selecteren

De Online-Shop van Ostermann heeft nu twee praktische, nieuwe functies die het digitale bestelproces (verder) optimaliseert. Klanten kunnen nu bij het bestellen de gewenste verzenddatum kiezen. Bovendien heeft een klant de mogelijkheid om snel en eenvoudig individuele offertes te bekijken.

Verzenddatum selecteren

Als de klant een bestelling niet de volgende werkdag wil ontvangen, kan men nu in het winkelmandje de gewenste verzenddatum selecteren. Zo kan men bij de werkvoorbereiding en de planning hier in een vroeg stadium rekening mee houden en kan de verzending van de goederen individueel worden afgestemd op het productieproces.

Klanten die per telefoon of e-mail een individuele offerte van Ostermann hebben ontvangen, kunnen deze nu ook in het menu-item ‘Offertes’ in de Online-Shop bekijken. Hier kan men met slechts twee klikken de goederen op ieder gewenst moment snel en eenvoudig online (mee)bestellen.

Voor wie inspiratie wil opdoen voor nieuwe projecten is het zeker de moeite waard één van de 360°-rondleidingen op de Ostermann website te bekijken. Hier vindt men niet alleen moderne interieurs met slimme ideeën voor het vormgeven van een particuliere interieur. Bedrijven, die voornamelijk zakelijke interieurs vormgeven, kunnen ook online inspiratie en ideeën opdoen voor het vormgeven van ruimtes in een hotel, op kantoor of de winkelinrichting.