Spring naar hoofdcontent
Ostermann
Ostermann

Ostermann

Compleet, betrouwbaar, snel, kennis van zaken
Ostermann

Ostermann groep
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 475 medewerkers en het dagelijks versturen van wel 6.000  orderregels is Ostermann marktleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden. Vanuit Bocholt Duitsland en de vestigingen in Nederland, België, Groot-Brittannië, Italië, Zwitserland, Zweden, Roemenië en Frankrijk beleverd Ostermann meer dan 25.000 keuken-, meubel- en interieurbouwbedrijven in heel Europa.

Over Ostermann Nederland BV

Ostermann

Al in 1993 nam Rudolf Ostermann GmbH de aandelen over en zo werd Medomat BV de eerste buitenlandse dochteronderneming. In 2012 volgde door de uitbreidingen in Europa en de uniformiteit binnen de groep de naamswijziging van Medomat naar Ostermann Nederland BV. In de vestiging in Nijverdal werkt een team van 17 FTE de Nederlandse markt. Dagelijks adviseren en verkopen zij onder leiding van directeur Erik Sambros het alsmaar groeiende Ostermann assortiment kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden aan klanten in heel Nederland.

Ostermann

 Een aantal van de aangeboden productgroepen is:

Ostermann

ABS kantenband, echthouten fineerkanten, melamine kanten, allemaal naar wens te voorzien van een functionele laag om de kant technisch te kunnen verwerken: of het nu de traditionele verwerking is (kanten zonder lijm, met primer), voorzien van klassieke smeltlijm, voorzien van 100% TPU kunststof om te kunnen verwerken met behulp van ´hot air´, ´infrarood´ of ´laser´ techniek, maakt daarbij niet uit.

Ostermann

Bij meubelbeslag kan gedacht worden aan het complete Hettich programma, Grass lades, scharnieren en klepbeslag, ook hier met de service om het per stuk in onderdelen te kopen of kant-en-klaar op maat te laten aanleveren. Natuurlijk is er ook een uitgebreid programma meubelgrepen, -lijsten en technische profielen. Ook per stuk, geheel op maat of kant-en-klaar te bestellen.

Ook het uitgebreide assortiment meubelverlichting, verbindingstechniek (bijvoorbeeld Lamello) of alle denkbare soorten lijmen voor de hout- en plaat bewerking, van de bekende merken én het eigen merk Redocol, spoelbakken en kranen, afval systemen, kant-en-klare meubelfronten, Forbo linoleum, vanaf 1 meter per decimeter van de rol of exact op maat gesneden, zijn als voorbeeld te noemen binnen de uitgebreide collectie.

 
Kortom alles-uit-één-hand om een meubel in de ruimte te maken of de gehele ruimte vorm te geven. Alles-uit-één-hand levert natuurlijk heel veel op, vooral kostbare tijd:
bespaar in het zoeken naar producten, inplannen van de binnenkomst levertijd, de facturatie en betalingen, het gehele inkoopproces en de werkvoorbereiding wordt eenvoudiger.

Ostermann is Service, Veelvoud en Tempo. Ostermann is uw partner.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.