Trendy fineerkanten bij Ostermann

Trendy fineerkanten bij Ostermann

Door de veelvoud aan echt houten kanten van Ostermann heeft de keuken-, meubel- en interieurbouwer veel designmogelijkheden. Naast Eiken zijn Mahonie, Teak of Noten een absolute trend.

Trendy fineerkanten bij Ostermann

Voor de keuze van de passende fineerkant biedt Ostermann direct uit voorraad leverbare fineerkanten aan in meer dan 60 verschillende houtsoorten in talrijke breedtes en diktes en met verschillende oppervlaktes. Het uitgebreide assortiment vindt men via het zoekbegrip #Highlights05 op de Ostermann website.

Donkere oppervlakken zijn perfect te combineren met trendy unikleuren in donkere groen-, blauw- of roodtinten. Vooral in combinatie met de houtsoorten Mahonie en Noten ontstaat een unieke look. Door het oppervlak te beitsen of te oliën ontstaat er door de nerfstructuur van Mahonie een echte blikvanger. Ook het licht, roodachtige Teak is steeds populairder. Als men iets bijzonders met ‘dat beetje extra’ zoekt, dan kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer fineerkanten in bijvoorbeeld Acacia, Wengé of Makassar Ebben direct uit voorraad bestellen.

Echt houten kanten in veel verschillende breedtes

Voor de talrijke toepassingen en plaatoppervlakken zijn er bij Ostermann echt houten kanten in veel verschillende breedtes tussen 16 en 55 mm direct uit voorraad leverbaar. Fineerkanten zijn verkrijgbaar in vier verschillende diktes (1, 2 en 3 mm en dun fineer van 0,5 mm).