Ostermann meubelgrepen nu ook zwart

Ostermann meubelgrepen nu ook zwart

Het complete REDOCOL greep assortiment van Ostermann - met meubelgrepen, -knoppen en mantelhaken – is nu ook verkrijgbaar in de trendkleur zwart.

Ostermann meubelgrepen nu ook zwart

Voor elke smaak en elke toepassing zijn er bij Ostermann meubelgrepen verkrijgbaar in talrijke vormen: beugel-, verstek-, reling- en booggrepen, elk met verschillende afstanden. Een echte eyecatcher is de design-greep Rieke met een ronde stang en een rechthoekige voet. Net als de eerder genoemde greep varianten is deze meubelgreep verkrijgbaar in talrijke lengtes.

Wie voor een project een meubelknop wil verwerken kan kiezen uit talrijke modellen, bijvoorbeeld de modellen Robinia en Romy. De design-knop Robinia is een sierlijke meubelknop met een komgreep en is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. De design-knop Romy biedt de gebruiker veel grip. De knop heeft een opgezette, ronde greep plaat met een diameter van 25 mm.

Ostermann biedt alles voor de garderobe

Met Pia, Paula en Petra biedt Ostermann de keuken-, meubel- en interieurbouwer oplossingen voor het vormgeven van moderne garderobes aan: de dubbele mantelhaak Pia is verkrijgbaar in twee varianten, als hoed- en mantelhaak of als mantelhaak. De twee mantelhaken Paula en Petra bieden de oplossing voor het vormgeven van een garderobe met een strak design (model Paula) of voor een licht gebogen design (model Petra).

Voor een stevige bevestiging van de mantelhaken adviseren de experts van Ostermann de Fischer DuoPower plug te gebruiken. De plug past zich aan het bouwmateriaal aan en is geschikt voor een hoge belasting door de drie functionele principes van tikken, spreiden en knopen.