Ostermann: De combinatie maakt het verschil

#interieurbouw 17-10-2018
Ostermann: De combinatie maakt het verschil

Ostermann: De combinatie maakt het verschil
Het combineren van materialen is trendy - momenteel is vooral de combinatie tussen echt hout en metaal erg populair. Terwijl hout zorgt voor een comfortabele uitstraling, geven metaalelementen het een moderne touch. Ostermann voert hierin een buitengewoon breed assortiment kantenband met natuurlijke hout- en metaaldecoren.
Is dit nu echt, of niet? Zelfs de professionele interieurbouwer vraagt het zich steeds vaker af als ze voor een hout- of metaaloppervlak staan. Ostermann biedt ABS kanten met een verbluffend echt hout- of metaaloptiek en komt zo tegemoet aan de laatste meubeltrends van fronten met een hoogwaardig optiek. In combinatie met de verschillende structuren, is het niet meer zo eenvoudig om het verschil met echt hout of metaal te onderscheiden.
Ostermann heeft daarnaast een steeds groeiende selectie van echt houten kanten, alsook kanten met een massief aluminium toplaag en levert direct uit voorraad. Ook hier kan tussen verschillende kleuren, oppervlakken en structuren gekozen worden - er zijn geen grenzen aan individualiteit en creativiteit.
Opdat de keuken-, meubel- en interieurbouwer de laatste meubeltrend afzonderlijk en zonder onnodig materiaalverlies kan toepassen, levert Ostermann vanaf een lengte van 1 meter en in iedere breedte tot 100 mm. Alle voor 16:00 uur bestelde voorraadartikelen zijn normaal gesproken de volgende werkdag in huis.