Ostermann compleet en betrouwbaar voor de moderne interieurbouwer

25-09-2018
Ostermann compleet en betrouwbaar voor de moderne interieurbouwer

Van 21 tot en met 25 oktober 2018 vindt in Gent wederom Prowood, het event voor de houtverwerkende nijverheid, plaats. Een belangrijk trefpunt voor meubel- en interieurbouwers, waarop Ostermann uiteraard weer aanwezig zal zijn. Het beursteam van Ostermann verheugt zich erop, om de bezoekers nieuwe kanten en de uitgebreide veelvoud aan producten voor de moderne interieurbouw voor te kunnen stellen.
Ostermann compleet en betrouwbaar voor de moderne interieurbouwer
Kantentrends
Betonoppervlakken zetten hun zegetocht in de meubelwereld verder voort. Voor de perfecte afsluiting aan de kanten biedt Ostermann talrijke ABS kanten in betonoptiek aan. Ook in trend zijn realistische materiaalreproducties in roest-, steen- of houtoptiek. Bij het laatste gaat de trend steeds meer naar Scandinavische houtsoorten, vooral de pijnboom. Aan de overzichtelijk vormgegeven kantenwanden kan men zich een goed overzicht van het grote gamma van de Ostermann-kantenwereld verschaffen.

Keukenbouw, kantoormeubelen en winkelinrichting
Een bezoek aan de Ostermann stand loont zich voor iedereen, die inde keukenbouw geïnteresseerd is. Omdat Ostermann hier de nieuwe meubelfronten alsook het veelvoud aan meubelgrepen presenteert. Bedrijven, die in kantoorinrichting gespecialiseerd zijn, vinden bij Ostermann meubelrolluiken, schuifladesystemen en in hoogte verstelbare tafelonderstellen. Met de oppervlakken Furniture Linoleum, RollBeton en RollRost alsook met de opvallende en bijzonder hoogwaardige designoppervlakken van Sibu biedt Ostermann haar klantenwaardevolle inspiratie voor de creatieve interieur-, standbouwen winkelinrichting.

Werkplaatsbenodigdheden
Het grote Ostermann assortiment aan technische profielen, lijmen, reinigingsmiddel en artikelen voorde werkplaats laat zich moeilijk compleet tonen. Daarom wordt live de toepassing van uitgekozen producten gepresenteerd en daarmee duidelijker en dichterbij gebracht. Op de Ostermann stand verheugen de experts zich erop, hun vakkennis aan de beursbezoekers over te kunnen brengen. Hier krijgen beursbezoekers Tips & Tricks voor de dagelijkse werkzaamheden in de werkplaats.

Ostermann compleet en betrouwbaar voor de moderne interieurbouwer