Nieuwe oppervlakken

#interieurbouw 24-10-2017
Nieuwe oppervlakken

Nieuwe oppervlakken
 Zien, voelen, ruiken....steeds meer oppervlakken vallen op door de innovatieve uitstraling, maar ook omdat ze bijzonder aanvoelen of ruiken. Een goed voorbeeld hiervoor zijn de nieuwe oppervlakken RollRost en RollBeton of het veelgevraagde meubellinoleum van Ostermann. Maar er zijn nog meer belangrijke noviteiten.
Het flexibele RollRost is een met mineraal gevuld kunsthars, met de look en het tastbare effect van echt verroest ijzer. Het flexibele lichte materiaal laat zich gemakkelijk verwerken. Ostermann RollRost heeft als achterkant een glasvezelmat en wordt op rol aangeboden. RollRost wordt handmatig geproduceerd. Door het natuurlijke oxidatieproces krijgen de banen verschillende intensieve roestoppervlakken.De flexibele RollBeton oppervlakken bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Met de meegeleverde plamuurpasta kunnen voegen en kanten worden gesloten en hoeken worden gevormd. Het materiaal wordt op rol geleverd, de achterkant is een glasvezelmat.Het meubellinoleum-assortiment is met twee decorvarianten uitgebreid: Marmoleum Slate ziet eruit en voelt aan als echt leisteen en Marmoleum Cocoa, krijgt door ingestrooide cacaobonenschillen een heel bijzondere, unieke structuur.
Met de Leather Collection van Sibu biedt Ostermann een extreem robuust kunstleer op PU-basis in 7 trendkleuren. Met de 6 hoogglanzende Sibu Marble decoren zijn grote hoogwaardige marmeren oppervlakken probleemloos te realiseren. De lichtdoorlatende platen zijn gemakkelijk en moeiteloos te verwerken.
Met de meer dan 80 hout- en steendecoren van de Ostermann GFK panelen biedt de kantenspecialist talrijke mogelijkheden voor de vormgeving van muren. Trendy meubelen met fijne steenoppervlakken laten zich gemakkelijk realiseren met de dunne leisteen.
www.ostermann.eu

Nieuwe oppervlakken
Nieuwe oppervlakken