Nieuwe brochure van Ostermann 'Profielen'

14-04-2023
Nieuwe brochure van Ostermann 'Profielen'

De nieuwe brochure ‘Profielen’ van Ostermann biedt naast constructieve, functionele en decoratieve profielen, ook greeplijsten en komgrepen en lichtkanalen voor meubels - alles van één leverancier.

Nieuwe brochure van Ostermann 'Profielen'

Het uitgebreide assortiment van Ostermann biedt ontzettend veel vormgevingsmogelijkheden.

Naast de gedrukte versie is ook op ieder gewenst moment online de digitale brochure door te bladeren. Voor bezoekers van de Interzum 2023 ligt er op de Ostermann-stand, hal 05.2 - standnummer F030, een gedrukt exemplaar klaar.

Nieuwe kleuren Ostermann profielen

Bij de constructieve- en verbindingsprofielen heeft Ostermann vooral nieuwe kleuren, zoals zwart, wit of grijs, in talrijke modellen en afmetingen verkrijgbaar.

Ook het assortiment komgrepen is met diverse producten in de genoemde kleuren uitgebreid. Bovendien zijn er ook een aantal in de nieuwe kleuren, goud en koper verkrijgbaar.

Een keuken of meubelstuk zonder verlichting is absoluut niet mogelijk. In de nieuwe brochure 'Profielen' vindt men dan ook een uitgebreide selectie lichtkanalen, ChannelLine en Eco Line. Een aantal geselecteerde aluminium lichtkanalen ChannelLine zijn naast aluminiumkleurig ook in de trendkleur zwart verkrijgbaar.