Nieuw natuuroppervlak 'Moos' bij Ostermann

Nieuw natuuroppervlak 'Moos' bij Ostermann

Ostermann heeft het natuuroppervlak 'Moos' (mos) in het assortiment opgenomen. Het flexibele natuuroppervlak met een toplaag van echt, natuurlijk geconserveerd mos is verkrijgbaar in drie kleuren.

Nieuw natuuroppervlak 'Moos' bij Ostermann

Moos is een uniek 100% natuurproduct. Door de intense kleur, het unieke uiterlijk en de zachte structuur is het materiaal ook interessant voor het vormgeven van interieurs en winkels. Het mos is verkrijgbaar in 3 verschillende groentinten aangebracht op een flexibel draagmateriaal van 580 x 380 mm. De mos panelen beschikken over natuurlijke eigenschappen, zoals geluidsdemping (tot 60%) en regulering van luchtvochtigheid in het interieur. Ze zijn eenvoudig en snel te monteren aan meubels, wanden of plafonds en kunnen door die flexibiliteit ook worden gebruikt voor veeleisende toepassingen in winkelinrichting en standbouw.

Moos is hygiënisch en antibacterieel

Het mos voor het design oppervlak Moos wordt duurzaam geproduceerd en het gehele proces, van begin tot eind, is handmatig. Het mos wordt schoongemaakt en geprepareerd. Daarna krijgt het de mooie, intense kleur door het af te werken met UV-bestendige, cosmetische kleurmiddelen. Het eenmaal op het draagmateriaal aangebrachte mos heeft geen water nodig en is onderhoudsvriendelijk. Het design oppervlak is hygiënisch en antibacterieel en daardoor ook geschikt voor toepassing in de horeca.

De design panelen zijn per stuk in een doos verpakt. Ze kunnen snel en gemakkelijk op maat worden gesneden met een schaar of een veiligheidsmes.