Glansrijke keuze bij Ostermann

Glansrijke keuze bij Ostermann

Ostermann heeft de nieuwe ABS kant Aluminium goud gloss in het assortiment opgenomen. De kant heeft een flinterdunne toplaag van echt aluminium en is in de standaardafmetingen 23, 33, 43 en 100 x 1 mm direct uit voorraad leverbaar. Het bijzondere effect en de luxe uitstraling ontstaan door het spiegelende hoogglans oppervlak.

Glansrijke keuze bij Ostermann

De nieuwe kant is een ABS kant met een aluminium laag die net zo gemakkelijk te verwerken is als een 'standaard' ABS kant. De nieuwe kant is verkrijgbaar in kleine hoeveelheden vanaf 1 meter.

Meer glans in de Ostermann Online-Shop

Voor een glanzend effect kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer het plaatmateriaal met hetzelfde decor bekanten. Uiteraard kan men met het hoogglanzende, gouddecor van de ABS kant accenten aan uni- of decor plaatmateriaal aanbrengen. Vooral in combinatie met mat zwarte of witte uni-platen creëert men echte blikvangers. Ook met donkere decorplaten met gouden elementen ontstaat een unieke uitstraling. Als men een kant met een ietwat subtielere glans wil verwerken, adviseert Ostermann om in de Online-Shop de ABS-kanten Aluminium goud, geborsteld en Aluminium Oro Cortez te bekijken. Ook dit zijn ABS-kanten met een echt aluminium laag.