Drie nieuwe catalogi van Ostermann

Drie nieuwe catalogi van Ostermann

In september 2023 verschijnen er drie nieuwe catalogi van Ostermann: Technische toepassing [TT], Creatieve vormgeving [CV] en Kanten | Praktische verwerking [PV].

Drie nieuwe catalogi van Ostermann

Net als in de eerdere uitgaven is de indeling van de catalogi gebaseerd op de drie processen: de vormgeving, de toepassing en de praktische verwerking in de werkplaats. De titels van de nieuwe uitgave zijn dan ook weer Technische Toepassing (afgekort TT), Creatieve Vormgeving (afgekort CV) en Kanten | Praktische Verwerking (afgekort PV).

De nieuwe catalogus Technische toepassing bevat alle belangrijke informatie, die men voor het voorbereiden, maken en technisch uitvoeren van meubels nodig heeft. Naast gedetailleerde informatie over meubelbeslag, bevat deze catalogus ook artikelen voor het vormgeven van keukens en badkamers.

Ostermann-catalogus CV ook voor de eindklant

De catalogus Creative Vormgeving bevat diverse designartikelen, zoals meubelgrepen en meubelverlichting, alsook nieuwe design oppervlakken voor het vormgeven van meubels en wanden. De catalogus Creatieve Vormgeving is ideaal om de (eind)klant met de vele, verschillende designmogelijkheden te inspireren

Wat is de ideale verwerkingstemperatuur voor mijn lijm? Welke reiniger is geschikt voor welke toepassing en oppervlakken? Met antwoorden op deze en meer praktische vragen is de catalogus Kanten | Praktische verwerking uitermate geschikt voor in de werkplaats.