Creatieve kanten met elk gewenst decor

Creatieve kanten met elk gewenst decor

Bij Ostermann zijn nu ook ABS kanten met elk gewenst decor verkrijgbaar. Deze worden binnen de kortst mogelijke tijd en in kleine hoeveelheden geleverd.

Creatieve kanten met elk gewenst decor

De ABS kanten zijn verkrijgbaar in de diktes 0,4 mm, 1 mm en 2 mm. Meer informatie over de nieuwe service vindt men via het zoekbegrip Highlights07 op de Ostermann website. Deze service biedt de keuken-, meubel en interieurbouwer talrijke nieuwe mogelijkheden voor het creëren van unieke meubels.

Hoe groot het assortiment van Ostermann ook is ... tot nu toe kon een keuken-, meubel- of interieurbouwer geen passende ABS kant bij een uniek, exclusief decor vinden. Vroeger had men dan vaak gekozen om een aluminium of unikant te verwerken. Met de nieuwe service van Ostermann zijn de mogelijkheden eindeloos. De keuken-, meubel of interieurbouwer maakt het ontwerp en ontvangt van Ostermann de ABS kant in de gewenste afmeting.

Kanten met foto, logo of bedrijskleur

Beton boven, Noten onder... en daar tussen nog een fantasiedecor ... De keuken-, meubel- en interieurbouwer bedenkt het en Ostermann levert het.

Men kan er ook voor kiezen om realistische foto's, een logo of de bedrijfskleuren te verwerken op een kantenband. Er zijn geen grenzen gesteld aan de creativiteit.