Verkeerde foto

30-10-2017
Verkeerde foto

Verkeerde foto
In de onlangs verschenen uitgave van Vaktijdschrift Interieurbouw heeft het zetduiveltje op pagina 35 helaas twee foto’s verwisseld. Hierbij de foto’s met de correcte tekst.

Stoer en transparant
Prodinter Holland is dé specialist op het gebied van meubelknoppen, -grepen en -poten. Op de HoutPro+ 2017 presenteren wij onze nieuwste afwerkingen en modellen. De afwerkingen mat messing en grafiet sluiten perfect aan bij de laatste ontwikkelingen in meubelpanelen. Met deze finish creëer je een hele nieuwe uitstraling van het eindproduct. De Unicorn lijn biedt een nieuwe collectie meubelpoten met een geheel eigen karakter. De Wire serie laat zien dat stoer en transparant heel goed samen gaan. Door krachtige contouren en weinig massa is deze serie zowel onderscheidend als vernieuwend. Laat je inspireren!
www.prodinter.com
Standnummer 3107

Knoestvuller
WoodFix is een nieuwe leverancier voor houtvulmiddelen in de Benelux. Een nieuw, uniek product is WoodFix Knoestvuller. Dit heeft de unieke eigenschappen: zeer snelle droogtijd, geen krimp ,één component en niet giftig. Andere producten zijn diverse poeders en kant en klare pasta.
www.woodfix.nl
Standnummer 4404

Verkeerde foto