Twee nieuwe wastafels in een reeks kleuren

24-03-2023
Marrakech Basin
Marrakech Basin

Introductie van twee nieuwe wastafels in een breed scala aan kleuren aan de Omvivo Australian 'Made' Collectie: De Marrakech en de Cubo Slim Washplane.

Marrakech Basin
Marrakech Basin

Het Marrakech Basin, geïnspireerd op de Marokkaanse architectuur en interieurs, heeft verfijnde rondingen en een elegante, langwerpige gebogen spiegel. De spatwand, het vat en het spiegelframe zijn allemaal naadloos geïntegreerd voor een verfijnde esthetiek. 

Cubo Slim Washplane
Cubo Slim Washplane

Verkrijgbaar in een reeks kleuren, wordt elk bassin van Marrakech geleverd met een bijpassende solid surface plug.

Wastafels in een breed scala aan kleuren

Ideaal voor zowel residentiële als commerciële ruimtes, kan de wastafel Cubo Slim worden geproduceerd voor een enkele gebruiker met een enkele kraanset, of voor 4,5 of zelfs 6 gebruikers, perfect voor drukke restaurants, luchthavens, winkelcomplexen of kantoorvoorzieningen.

De Cubo Slim is voorzien van een verborgen afvalbakje met verwijderbare afvoerafdekplaat, waardoor er gemakkelijk toegang is voor onderhoud.  De strakke, slanke lip van 12 mm en het optionele bijpassende spatscherm maken de look compleet.  

De Cubo Slim Washplane wordt op bestelling op maat gemaakt in elke maat en in een breed scala aan kleuren in de Studio van Omvivo Melbourne.

De Omvivo Made Collection is verkrijgbaar in premium 100% acryl Omvivo Solid Surface™ kleuren.