Trendy kanten in herfstkleuren

De experts van Ostermann hebben zeven verschillende kanten geselecteerd die de herfstsfeer uitstekend weerspiegelen en goed met elkaar gecombineerd kunnen worden: warme aardetinten, donker hout en materiaalreproducties in textiel- en roestoptiek.

Trendy kanten in herfstkleuren | Vaktijdschrift Interieurbouw

Kastanjes, kleurrijke bladeren, paddenstoelen en pompoenen, een vuurtje in de open haard...  Dit zijn de beelden die we graag associëren met de herfst.

Bij Ostermann zijn de kanten al vanaf 1 meter, alsook in talrijke standaardbreedtes, direct uit voorraad leverbaar en kunnen naar wens bewerkt worden, geschikt voor verschillende nulvoegtechnieken.

Herfstbladeren

De zachte tint van de ABS kant Toffee supermat doet denken aan herfstachtige, geeloranje bladeren. Samen met het lichtbruin van de ABS kant Deep Sahara supermat of het iets donkerder roodbruin van de ABS kant Rosso Namib, ontstaat een gemoedelijk kleurenspel. Voor een iets donkere tint, kan er gekozen worden voor de ABS kant Sepiabruin met een elegante veloursstructuur. Alle genoemde kanten kunnen goed met elkaar, alsook met decorkanten worden gecombineerd.

Voor een houtdecor kan de ABS kant Macassar Sulawesi bruin worden gekozen. Het levendige Ebben houtdecor met de karakteristieke, langshout optiek maakt de kleurenpracht van een herfstbos compleet.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen