Transformeer de badkamer tot spa

28-03-2023
Transformeer de badkamer tot spa

GROHE introduceert in samenwerking met Ceasarstone GROHE SPA, een uitgebreid productportfolio om de badkamer in een spa te transformeren.

Transformeer de badkamer tot spa

GROHE SPA is het nieuwe submerk, naast de al bestaande submerken GROHE QuickFix en GROHE Professional. Met GROHE SPA wordt de badkamer geüpgrade naar dé plek in huis of hotelkamer om je terug te trekken en nieuwe energie op te doen door het rustgevende gevoel van water. GROHE SPA biedt zowel privéwoningen als hotels een hoger niveau van luxe.

Transformeer de badkamer tot spa

Het assortiment bevat exclusieve producten om van een badkamer een luxueuze wellnessruimte te maken die de gebruiker in staat stelt om ondergedompeld te worden in rustgevende waterrituelen. 

Transformeer de badkamer tot spa

Het GROHE SPA portfolio varieert van uitgebreide kranencollecties, aanpasbare plafonddouches, gedetailleerd en fijn afgewerkte waskommen  tot aanvullende accessoires.

Spa in de badkamer

Om gebruikers te laten genieten van een authentieke marmeren stijl met een hoogwaardige afwerking, werkt GROHE samen met Caesarstone, om kraangrepen te maken in tijdloze en duurzame kwarts-ontwerpen van het merk. De Caesarstone oppervlakken kunnen in de badkamer perfect gecombineerd worden met GROHE SPA Private Collections. 

Tijdens de Milaan Design Week, van 17 tot en met 23 april 2023, kunnen bezoekers uit eerste hand ervaren hoe GROHE SPA werkt en voelt.