Slimmer + Sneller = Voordeliger

#interieurbouw 09-09-2019
Slimmer + Sneller = Voordeliger

Voor interieurbouwers is de 16.000 vierkante meter tellende showroom van De Groot Bewerkingsmachines de ideale plek om informatie in te winnen over de allernieuwste machines en handgereedschappen. Tegelijkertijd krijgen ze handvatten aangereikt waarmee ze hun productieprocessen beter kunnen inrichten.
Slimmer + Sneller = Voordeliger
Op het moment dat interieurbouwers vrijblijvend nieuwe machines in werking ervaren, merken ze direct welke winsten ermee te behalen zijn. In de voorfase wordt al uitgebreid met de klant stilgestaan bij de verbeteringen die zijn door te voeren in het productieproces.

Visie
Sales manager René Schalks: “Wat is de toekomstvisie van onze klant? Wat is de positie van onze klant in de markt en hoe gaan wij deze gezamenlijk verbeteren? Dat zijn belangrijke zaken om in de beginfase van het traject door te nemen. Uiteindelijk hoeft dan de machine waarvoor de klant in eerste instantie onze showroom heeft bezocht, niet altijd de best passende oplossing te zijn.”

Basis
“De basis van de samenwerking met onze klant is zijn huidige manier van werken, denken en handelen,” vervolgt Schalks. “Vandaaruit geven we als partner met ons zeer ervaren team invulling aan een helder toekomstbeeld en een juiste productieoplossing.”
Volgens de salesmanager verschuift de aandacht binnen de interieurbouwbranche steeds meer van een conventionele naar een procesgerichte manier van produceren.

Focus
“Want dát moet de focus zijn van de interieurbouwer als er machines worden vervangen,” legt hij uit. “Juist omdat arbeid in Nederland kostbaar is en vakmanschap schaars, zou de uitdaging moeten zijn: hoe het aandeel van manuele handelingen in het productieproces te verminderen en hoe efficiënter, slimmer, sneller en dus voordeliger te produceren.”

Biesse Rover FT Double Action
De Groot Bewerkingsmachines wil de klant stimuleren om eens vanuit een ander perspectief naar zijn bedrijf te kijken en open te staan voor nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de markt. Een voorbeeld hiervan is de Biesse Rover FT Double Action, waarmee een volledige plaat bewerkt wordt, inclusief verticale en horizontale boringen zonder de plaat van de machinetafel te halen.

Slimmer + Sneller = Voordeliger
Slimmer + Sneller = Voordeliger