Schakelaars in Berlijnse street art-stijl

Kunst 16-02
Schakelaars in Berlijnse street art-stijl

De trendy schakelaarcollectie JUNG UNIQUE by GRAFT is een reeks die aan de hand van unieke opdrukken verwijzen naar de typische Berlijnse street art.

Schakelaars in Berlijnse street art-stijl

De LS 990-schakelaars uit de JUNG UNIQUE-collectie van GRAFT, met tags in street art-stijl, voegen artistieke accenten toe in het nieuwe hoofdkantoor van GRAFT in Berlijn.

Schakelaars in Berlijnse street art-stijl

Oorspronkelijk ontworpen voor het nieuwe hoofdkantoor van GRAFT maar vandaag ook perfect te integreren in je eigen interieur. Stuk voor stuk zijn het statement pieces, gemaakt voor iedereen: van stadsbewoners en -verkenners tot individualisten of liefhebbers van street art. Kortom; voor iedereen die ‘normaal’ niet genoeg vindt. Met JUNG UNIQUE worden schakelaars getransformeerd tot individuele communicatie-elementen in de ruimte.

Schakelaars in Berlijnse street art-stijl

“GRAFT heeft een duidelijke ontwerpfilosofie en absolute street credibility. Het bureau staat gekend voor zijn openheid voor nieuwe ideeën, interdisciplinaire uitwisseling en de oprechte verbinding van kunst, architectuur en technologie. Het beheersen van deze balans met esthetische verfijning is daarnaast ook altijd het doel van JUNG geweest. De gezamenlijke JUNG UNIQUE-collectie by GRAFT is hier alvast een prachtig voorbeeld van," zegt Deniz Turgut, Hoofd marketing bij JUNG.

Het JUNG UNIQUE-platform stelt ontwerpers aan de hand van de JUNG GRAPHIC-tool in staat om het schakelmateriaal in hun gebouwen te individualiseren en ze te gebruiken als een extra communicatieniveau. Zowel de kleur, typografie als het motief  kunnen volledig aangepast en gepersonaliseerd worden.