Perfecte dosering

Perfecte dosering | Vaktijdschrift Interieurbouw
Perfecte dosering | Vaktijdschrift Interieurbouw
Voor het perfect doseren van alle Ostermann reinigingsmiddelen adviseert Ostermann de REDOCOL pompsproeifles van kunststof. De lichte, extreem stevige en universeel te gebruiken sproeifles ligt bijzonder aangenaam in de hand en zorgt voor een perfecte dosering bij het sproeien. Zij kan voor de meeste oplosmiddelhoudende vloeistoffen gebruikt worden.
Het door Ostermann ontwikkelde eigen merk REDOCOL omvat inmiddels ruim 500 artikelen voor dagelijks gebruik in de professionele werkplaats, als beste getest in kwaliteit én prijs. Van allerlei werkplaatsbenodigdheden tot een collectie van meubelgrepen en een compleet programma in lijmen en reinigingsmiddelen, prijsgunstig en kwalitatief hoogwaardig.
Producten, zoals de smeltlijm Kantomelt en Kantol greenline of de D3 witte lijm Kombicoll Super-N zijn ondertussen een begrip in elke werkplaats geworden. En omdat lijmen en reinigen nu eenmaal samenhoren, vindt de vakman bij REDOCOL uiteraard ook de passende reiniger. Neem bijvoorbeeld het door Ostermann zelf ontwikkelde sproei- en reinigingsmiddel op plantaardige basis Teclinex One-for-All of Finish-Reiniger 61 als biologisch afbreekbaar reiningsmiddel, beiden geschikt voor nagenoeg alle materialen.
Ook heeft REDOCOL een groot aantal praktische hulpmiddelen voor de werkplaats, zoals bijvoorbeeld verbindingsplaatjes van berken of beuken, deuvels, klittenband of kantenklemmen, die in geen werkplaats kunnen ontbreken. Speciaal voor verstekverlijmingen adviseert Ostermann het bijzondere sterk klevende en scheurvaste PVC-plakband.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen