Ostermann: besparen door laten doen

Ostermann: besparen door laten doen | Vaktijdschrift Interieurbouw
Ostermann: besparen door laten doen | Vaktijdschrift Interieurbouw
Ostermann: besparen door laten doen | Vaktijdschrift Interieurbouw
Geen tijd? Geen personeel? Geen speciaal gereedschap? Geen probleem! Ostermann ondersteunt haar klanten met een breed scala aan kant-en-klare meubelelementen. Deze omvatten schuifdeuren, kaderdeuren, ArciTech-laden, meubelfronten, houten laden, Evoline multimedia-systemen, meubelrolluiken. Veel van hen komen uit eigen productie. Aantrekkelijke thematische brochures zijn beschikbaar voor de planning van projecten.
Door confectie uit te besteden bespaart u op personeels- en opslagkosten, er is geen afval en geen restanten. De aanschaf van dure machines of speciaal gereedschap is niet meer nodig. En in de tijd dat bijvoorbeeld de schuifdeur bij Ostermann wordt gebouwd, kunnen de eigen medewerkers van het bedrijf worden ingezet voor andere lucratieve opdrachten.

Tijd sparen
Als u uw bestelling snel en eenvoudig online wilt configureren, bezoek dan de Ostermann Configuratorwelt. Alle geselecteerde opties kunnen worden bekeken en gecontroleerd, en zoals bij alle online bestellingen, profiteren Ostermann klanten van een aantrekkelijke 2% online korting voor online configuratie. Afhankelijk van het werkstuk worden de geprefabriceerde elementen binnen 5 tot 10 dagen vervaardigd.

Ruimte besparen
Meubelonderdelen zoals rolluiken, schuifdeuren of aluminium kozijnen worden vervaardigd door Ostermann in Bocholt (Duitsland). Hier hebben ze zich gespecialiseerd en beschikken ze over voldoende opslag-, montage- en verpakkingsruimte en de benodigde machines. De jarenlange ervaring van onze medewerkers staat garant voor hoogwaardig vakmanschap en maakt ook individuele speciale wensen mogelijk.

Geld verdienen
Ostermann biedt talrijke verschillende designmogelijkheden voor alle kant-en-klare meubelelementen. Voor schuifdeuren zijn er bijvoorbeeld 7 verschillende greepprofielen en meer dan 300 verschillende invulvarianten. Meubelrolluiken zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof, hout en glasoptiek in talrijke verschillende kwaliteiten en met verschillende systemen. En als u een idee wilt krijgen van de verschillende fronten van Ostermann, bekijk dan snel de gedetailleerde brochure.
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen