Op maat gemaakte boerderijkeuken

In een mix van klassieke elegantie en rustieke charme presenteert Nordiska Kök met trots hun nieuwste keukenontwerp - een op maat gemaakte boerderijkeuken die de ouderwetse charme naadloos combineert met de uitnodigende aantrekkingskracht van rustieke esthetiek, allemaal met een elegante, tijdloze en Scandinavische touch.

Op maat gemaakte boerderijkeuken | Vaktijdschrift Interieurbouw
Op maat gemaakte boerderijkeuken | Vaktijdschrift Interieurbouw
Op maat gemaakte boerderijkeuken | Vaktijdschrift Interieurbouw

Elk aspect van het keukenontwerp is op maat gemaakt, net als alle keukens van Nordiska Kök. Handgemaakte kasten, eiken details en een helder kleurenschema creëren een naadloze mix van heden en verleden.

Nordiska Kök is toegewijd aan hoogwaardig vakmanschap, duurzaam design en architecturale innovatie. De Rustic Elegance Kitchen toont het vermogen van het bedrijf om traditie te combineren met innovatie, waardoor ruimtes worden gecreëerd die zowel visueel boeiend als zeer functioneel zijn.

Op maat gemaakte keukens

Nordiska Kök is gespecialiseerd is in het creëren van op maat gemaakte, duurzame en architectonisch geïnspireerde keukens. Met een streven naar uitmuntendheid en een passie voor innovatie, blijft Nordiska Kök de grenzen van design verleggen met behoud van de tijdloze schoonheid van klassieke architectuur.

Nordiska Kök produceert alle keukens in hun timmerstudio net buiten Göteborg, Zweden en biedt levering in heel Europa.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen