Onbeperkte ontwerpvrijheid

#interieurbouw 01-05-2019
Onbeperkte ontwerpvrijheid

M2uur bv heeft met de Noorse gevelfabrikant STENI AS een nieuwe collectie prints ontwikkeld die architecten onbeperkte vrijheid van ontwerpen bieden. 
Onbeperkte ontwerpvrijheid
Voorheen zat een architect vast aan een beperkte designcollectie van fabrikanten. Vooral met natuurlijke uitingen zoals marmer, hout en corten was de keuze beperkt. De in eigen beheer ontwikkelde scripts stellen M2uur in staat om elke gevel of binnenwand van unieke panelen te voorzien. De nieuwe collectie van STENI is gestart met acht nieuwe designs. Het zal echter het begin zijn van een nieuwe ontwikkeling met ongelimiteerde mogelijkheden. STENI Vision is een glasvezel versterkte steencomposiet met een bedrukt oppervlak. De panelen kunnen afgewerkt worden in drie verschillende glansgraden. Ook is er een speciale patronen generator gelanceerd om te stoeien met de vele mogelijkheden. Klik hier voor de patronen generator.
Foto: Ingunn Dybendal van Illustratorene ontwikkelde een gevelontwerp van 334m2 voor de Noorse stad Hamar. Het ontwerp is gedrukt op 116 Steni Vision panelen