Nieuwe kleuren voor Squaro Infinity-collectie

Producten 12-06
Nieuwe kleuren voor Squaro Infinity-collectie

Een inloopdouche met douchevloer wint aan populariteit. Een inloopdouche geeft zelfs in kleine badkamers een ruimtelijk en luxe effect en biedt optimale hygiëne. De Squaro Infinity van Villeroy & Boch is hiervoor de ideale oplossing. Door het hoogwaardige materiaal Quaryl en de introductie van twee nieuwe trendkleuren, Almond en Morning Green, biedt deze douchevloer talloze mogelijkheden.

Nieuwe kleuren voor Squaro Infinity-collectie

Het ultravlakke, randloze design van de Squaro Infinity douchevloer past in elke badkamer en zorgt voor een comfortabele, drempelloze instap. De douchevloer gaat naadloos over in de badkamervloer en het optisch doorlopen vloeroppervlak geeft een ruimtelijk effect. De afvoer is geïntegreerd en verzonken in de vloer en uitgevoerd in dezelfde kleur als de douchevloer. Hierdoor valt de afvoer nauwelijks op en sluit het mooi aan bij het strakke design.

Nieuwe kleuren voor Squaro Infinity-collectie

Hoogwaardige kwaliteit

De Squaro Infinity-douchevloeren zijn gemaakt van Quaryl: een innovatief, uniek materiaal geproduceerd door Villeroy & Boch in Nederland. Het gladde, niet-poreuze materiaal heeft al meer dan 25 jaar een bewezen kwaliteit. Quaryl voelt aangenaam aan en is bijzonder sterk. De Squaro Infinity-douchevloeren van Quaryl zijn stoot- en krasbestendig, eenvoudig schoon te maken en hebben de hoogste antislip-klasse C.

Nieuwe kleuren voor Squaro Infinity-collectie

Nieuwe trendkleuren Squaro Infinity

Naast de klassieke kleuren Stone White, Grey en Anthracite zijn er nu twee nieuwe, moderne kleuren: het beige Almond en de groentint Morning Green. De nieuwe kleuren sluiten volledig aan bij de huidige kleurtrends en zijn mooi te combineren met badkamerproducten in dezelfde tinten. Bijvoorbeeld met de Loop & Friends opzetwastafels in Almond of met de wastafels, het vrijstaande bad en toilet in Morning Green of Almond uit de Antao-collectie van Villeroy & Boch.

Nieuwe kleuren voor Squaro Infinity-collectie

Installatiegemak

De douchevloer is beschikbaar in 45 verschillende modellen en kan tot de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt worden. De drie inbouwvarianten – op tegels, op sokkel of verzonken inbouw – zorgen voor maximale flexibiliteit en een eenvoudige installatie. Door de flexibele en naadloze toepassing is Squaro Infinity zowel interessant voor de professionele sector als voor de particuliere inbouw.