Nieuw Meister-akoestiekpaneel ‘Acoustic Sense’

De nieuwe akoestiekpanelen 'Acoustic Sence' van Meister geven de moderne inrichting een bijzondere flair en absorberen tot 95% van het geluid.

Nieuw Meister-akoestiekpaneel ‘Acoustic Sense’ | Vaktijdschrift Interieurbouw
Nieuw Meister-akoestiekpaneel ‘Acoustic Sense’ | Vaktijdschrift Interieurbouw
Nieuw Meister-akoestiekpaneel ‘Acoustic Sense’ | Vaktijdschrift Interieurbouw

'Acoustic Sense' combineert Scandinavisch design met praktische geluidsisolatie en creëert zo een aangename sfeer, vooral in moderne woonomgevingen met maar weinig stoffering, zoals gordijnen en ander textiel. Het technische ontwerp van de panelen met vilten achterzijde biedt een effectieve geluidsabsorptie. Om volledig van dit geluiddempende effect te profiteren, volstaat het al een gedeelte van de wand of het plafond van deze panelen te voorzien. 

Het dragermateriaal is geluidsabsorberend, zwart vilt (100% vegan) dat voor wel 70% uit gerecyclede materialen bestaat. Het vilt wordt voorzien van smalle panelen van MDF met afgeschuinde randen. Dankzij de schuine delen en het gladde, vochtbestendige oppervlak zijn de panelen eenvoudig te reinigen en te onderhouden. 'Acoustic Sense' is geschikt voor vochtige ruimtes.

‘Acoustic Sense’ van Meister eenvoudig te installeren

Het paneel is verkrijgbaar in zes hoogwaardige decors, van steen tot hoogwaardig notenhout en diverse lichtere eikenkleuren. Met een aantrekkelijke kamerhoge lengte van 2600 mm en praktische breedte van 330 mm kunnen de individuele panelen zeer eenvoudig worden geïnstalleerd.

De panelen kunnen rechtstreeks op de wand worden geïnstalleerd met montagekit of middels schroeven op een montageprofiel worden bevestigd (wand of plafond).

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen