Moooi toont inspirerende stand

Beurs 18-04
Moooi toont inspirerende stand

Tijdens de Milan Design Week toont Moooi een meeslepende en inspirerende display. Het lifestylemerk blijft design tot leven brengen en het onverwachte brengen.

Moooi toont inspirerende stand

Marcel Wanders, oprichter en creatief directeur Moooi: "Onze stand belichaamt de essentie van 'The Living Room', een dynamisch concept dat de traditionele ontwerpgrenzen overstijgt. Bij Moooi beïnvloeden we de zintuigen om een meeslepende ervaring te creëren, waarbij we kamers doordrenken met vitaliteit en poëzie. Dit jaar nodigen we bezoekers uit om een multisensorische reis te verkennen waar aanraking, zicht, geur, geluid en gevoel samenkomen om een uniek menselijk en persoonlijk verhaal te vertellen. Door tactiliteit voelbaar te maken, transformeren we elke ruimte in een levend kunstwerk doordrenkt met leven."

Moooi toont inspirerende stand

Moooi presenteert nieuwe samenwerkingen

Moooi presenteert twee nieuwe samenwerkingen met ontwerpers. Bezoekers ontdekken royale zitplaatsen met Big George by Cristián Mohaded. Met zijn pluche rondingen en echte uitstraling is deze vriendelijke reus klaar om je te omarmen.

Moooi toont inspirerende stand

Ontworpen door ontwerpersduo BCXSY, is de Tubelight een moderne kijk op fluorescerend licht. Tubelight is ontstaan uit een fascinatie voor TL-buizen en overstijgt deze, en biedt stijl en functionaliteit en buigt alle regels.