Kantentechniekdagen

#interieurbouw 26-05-2021
Kantentechniekdagen

Woensdag 23 en donderdag 24 juni organiseert GN Kantentechniek in Horst de 3e editie van de Kantentechniekdagen. Centraal staan de laatste ontwikkelingen en vele mogelijkheden omtrent het aanlijmen van kantenband. 
Kantentechniekdagen
Met demonstraties en presentaties worden de vele facetten in het bereiken van een perfect eindresultaat verder toegelicht. Ook diverse partners en branchegenoten zullen presentaties verzorgen en brengen de bezoeker op de hoogte van de laatste innovaties op het gebied van het verbinden en bewerken van kanten, hout en plaatmateriaal.
Kantenaanlijmmachines worden steeds complexer. Welke uitvoering resp. lijmsysteem is het best passend. Wordt het een smeltlijm op basis van PU, EVA of PO al dan niet in combinatie met nulvoegtechnologie (zero joint). Of het juiste gebruik van reinigingsproducten met passende bewerkingsunits zijn vraagstukken waar GN u graag over informeert. Daarnaast zijn er experts van diverse fabrikanten aanwezig op gebied van kantenband, lijmen, kitten, schuurmaterialen en verbindingssystemen zoals Hranipex, Frencken, Jowat, Soudal, Klingspor en Lamello.
De Kantentechniekdagen vinden plaats op woensdag 23 en donderdag 24 juni van 10.00 – 20.00 uur en zullen worden uitgevoerd met inachtneming van de geldende corona maatregelen.