Gezamenlijke interieurprojecten op Curaçao

15-03-2023
Gezamenlijke interieurprojecten op Curaçao

De Projectgroep én Keijsers Interiors zijn nu ook te vinden op de Nederlandse Antillen. Onder gezamenlijke vlag openen zij hun deuren op Curaçao onder de naam: Interior Group Curaçao.

Gezamenlijke interieurprojecten op Curaçao

Beide bedrijven zijn autonoom werkzaam onder eigen naam én gezamenlijk operationeel op het eiland als co-creators van Interior Group Curaçao.

Rob Heijneman is gedelegeerd verantwoordelijke salesmanager voor de interieurprojecten van dit nieuwe initiatief op Curaçao.

De Projectgroep en Keijsers Interiors hebben samen al meerdere grootschalige maatwerk projecten in de hospitality branche met succes uitgevoerd op het eiland. Het ‘Corendon Mangrove Beach Resort’ en het recent volledig nieuwe ‘Harbor Hotel & Casino Curaþao’ aan de Wilhelminakade zijn prachtige voorbeelden hiervan.

Interieurprojecten op Curaçao

“Er zijn geweldige plannen hier waarbij wij als partijen betrokken zijn. Het openen van een eigen kantoor op Curaçao is een hele logische, volgende stap voor ons”, aldus Willem Hoefakker, CEO van De Projectgroep.

‘Overseas groeien met onze klanten is waar wij ervaring mee hebben. In hospitality, offices en retail. Vanaf vandaag ook op de Antillen om deze groei en nieuwe projecten naar onze standaard kwaliteitsnormen te volbrengen”, vervolgt Bert De Smedt, CEO van Keijsers Interiors.