Grepen in talrijke vormen en kleuren

14-03-2023
Grepen in talrijke vormen en kleuren

Bij Ostermann zijn ruim 40 verschillende modellen komgrepen en greeplijsten verkrijgbaar, waaronder de komgrepen ‘Polka’ en ‘Pogo’. Deze zijn nu in nog meer kleuren verkrijgbaar.

Grepen in talrijke vormen en kleuren

Ostermann biedt een grote keuze aan greeplijsten en komgrepen in talrijke vormen en kleuren. Standaard op lengte of op maat geconfectioneerd. De komgrepen bieden een elegante designoplossing. Met de subtiele, maar onmiskenbare lijnen brengt men bij elk front eye-catchende accenten aan. Voor horizontale toepassingen kan men kiezen voor de komgreep ‘Polka’. Deze is verkrijgbaar als L-profiel (Polka 1) en C-profiel (Polka 2).

Grepen in talrijke vormen en kleuren

Voor verticale montage adviseren de experts van Ostermann om de komgreep ‘Pogo’ te verwerken. Door de veer is de komgreep eenvoudig verticaal te monteren.

Naast de kleuren zilver, zwart, wit en edelstaal zijn de greepmodellen ook verkrijgbaar in de trendy kleuren koper, goud en titaan.

Komgrepen met betondecor

De komgreep Polka is verkrijgbaar wit poedergespoten, titaankleurig poedergespoten en talrijke geëloxeerde oppervlakken. De modellen ‘Polka Deco’ (waren al verkrijgbaar) en ‘Pogo Deco’ (verkrijgbaar vanaf maart 2023) zijn echte blikvangers. Deze komgrepen zijn verkrijgbaar met een betondecor, een Europees Eiken en Amerikaans Noten fineer toplaag. Ook zijn er verschillende modellen in eiken- of notenhout verkrijgbaar.