Houten fronten – haal de natuur in huis met next125

Mooie nerven, een warme uitstraling, subtiele kleurnuances: de houten fronten van next125 zijn natuurlijke en duurzame oppervlakken van massief hout en mooi fineer voor in de keuken.

Houten fronten – haal de natuur in huis met next125 | Vaktijdschrift Interieurbouw
Houten fronten – haal de natuur in huis met next125 | Vaktijdschrift Interieurbouw
Houten fronten – haal de natuur in huis met next125 | Vaktijdschrift Interieurbouw

De nx670-keuken biedt ruimte om gezellig te werken en te genieten, en tilt modern hout-design en de materialiteit van keukens naar een nieuw niveau. Het houten front met verticale groeven combineert een modern design en strakke lijnen met de warme, klassieke uitstraling van natuurlijke materialen in de hoge kasten, onderkasten en wandpanelen.

De keuken is verkrijgbaar in twee varianten – eiken elegant bianco licht en noten natuur – met een minimalistische, verfijnde uitstraling die bijzonder prettig aanvoelt.

Ook in combinatie met andere materialen bieden houten fronten eindeloos veel vrijheid, of ze nu naast glanzend glas of koel keramiek met een marmerdessin worden geplaatst – hout is tijdloos en past perfect in ieder geheel.

Houten fronten van next125 voor meer variatie

Houten fronten zijn ook een goede keuze voor wie meer variatie wil: de nx660 in eiken elegant natuur met designlijst is verkrijgbaar in zes kleuren – van bianco licht, via parelgrijs tot donker tabak. Eigentijdse, houten oppervlakken bieden voldoende ruimte voor individualiteit.

De keukens met houten fronten van next125 combineren een schitterend ontwerp en een nauwkeurige afwerking met hoogwaardige materialen.