Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrase

Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrase

De kleurenexperts van Flexa hebben zich opnieuw gebogen over de trendkleur van 2024, waarbij de kleur ‘Sweet Embrace™’ als winnaar uit de bus is gekomen. Sweet Embrace™ is een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt.

Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrase

De kleur straalt een aura van serene rust en harmonie uit en is vooral gericht op een vredige sfeer in huis. Het veelzijdige karakter van de trendkleur kan worden gecombineerd met prachtige ton-sur-ton tinten voor een veelzijdig kleurpalet.

Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrase

Trendkleur is eindeloos te combineren

Richelle den Hartog, interieurarchitect bij Luxaflex Nederland, vertelt hoe de trendkleur kan worden toegepast in ieders interieur: “Sweet Embrace™ is uitermate geschikt om als basis te dienen in elk interieur. Door de zachtheid kun je de trendkleur eindeloos combineren met de andere prachtige kleuren uit het kleurpalet. Voor interieurliefhebbers die het spannend vinden om van de vertrouwde kleur wit af te stappen, biedt deze verfijnde roze basis een uitgelezen kans om op een subtiele wijze een warme, uitnodigende sfeer in huis te brengen. Sweet Embrace™ is daarnaast perfect te matchen met onze raamdecoratie, denk bijvoorbeeld aan onze stijlvolle stoffen raamdecoratie of onze jaloezieën (kijk bijvoorbeeld eens naar onze Pure Sense collectie).”

Flexa trendkleur 2024: Sweet Embrase