Elektrisch verwarmen is momenteel hot

Badkamer 28-03
Jay
Jay

Instamat heeft een uitgebreid assortiment designradiatoren, zowel voor cv als elektrische verwarming. Vooral elektrische modellen zijn momenteel 'hot' en dat is niet zonder reden, want ze bieden tal van voordelen.

Jay
Jay

Eén van de grootste voordelen van een elektrische radiator is de eenvoudige installatie. De JAY is zo'n fraaie energiezuinige handdoekwarmer voor de exclusieve badkamer. Met een hoogte van 175 centimeter en vele kleuropties, is de JAY een stijlvolle aanwinst.

Maan
Maan

Dat een designradiator méér is dan alleen een warmtebron, bewijst de MAAN van Instamat. Door de ronde en bolle vorm heeft het meer weg van kunst aan de muur. De MAAN (Ø73cm) is volledig elektrisch en leverbaar in vele kleuren en uitvoeringen zoals (geborsteld) verchroomd of verguld. Een uniek object in je interieur!

Volata en Voletti
Volata en Voletti

Elektrische designradiator van 4 mm dik

Of wat dacht je van de VOLATA, die zich onderscheidt door haar minimalistische en strakke verschijning? Deze designradiator is gemaakt van gladde aluminium delen van slechts 4 mm dik en verkrijgbaar in verschillende varianten en trendy kleuren. Creëer een verrassend effect door meerdere radiatoren naast of bij elkaar te plaatsen!

Voor nog meer luxe en comfort bevestig je de VOLETTI (het kleine broertje van de VOLATA) als handdoekwarmer speels over de VOLATA.