Elegant en verfijnd kantooridee

Sella
Sella

4Mariani biedt zijn eigen elegante en verfijnde idee van het kantoor met de nieuwe producten ontworpen door ontwerpers Ludovica + Roberto Palomba.

Sella
Sella

SELLA weerspiegelt de vorm en materialiteit van paardenzadels. Het is een executive fauteuil met een essentieel maar bochtig silhouet. De stoel is ook verkrijgbaar in de conferentie- of cockpitversie, met een 5-sterrenbasis op wielen.

Sienna
Sienna

SIENA wordt gekenmerkt door zijn essentiële en verfijnde ontwerp tegelijkertijd, verkregen van de bovenkant die aan de ene kant buigt om een structuur te worden en aan de andere kant wordt ondersteund door een aanzienlijk volume.

Sienna voor thuiskantoor
Sienna voor thuiskantoor

Het resultaat is een executive bureau geanimeerd door een spel van geometrieën, lijnen en verhoudingen benadrukt door de aanwezigheid van natuurlijke materialen zoals hout, rigoureuze Macassar Ebony en zwart leer, vakkundig vervaardigd.

Thuiskantoor

SIENA is ook verkrijgbaar in de versie bedoeld voor het thuiskantoor, bordeauxrood gelakt, een afwerking die een nieuwe stilistische taal vertegenwoordigt voor 4Mariani, geïntroduceerd door het ontwerpersduo Ludovica + Roberto Palomba.