Elegant en betaalbaar

Elegant en betaalbaar | Vaktijdschrift Interieurbouw
Elegant en betaalbaar | Vaktijdschrift Interieurbouw
De Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS is het milieuvriendelijke modulaire scheidingswandsysteem dat zowel elegant als betaalbaar is. De moderne kantoorruimten van vandaag worden getransformeerd en verlicht met de Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS door het minimalistische profiel, lichtgewicht aluminiumprofiel en transparant glas. Ervaar het talent van ondergeschikte elegantie. Een glazen kantoorafscheiding, muur- en deursysteem, de Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS levert zowel vorm als functie voor vergaderzalen of door het gehele kantoor. Met de luxe, subtiele look van het moderne design, is de Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS het simpele antwoord op de design uitdagingen van vandaag.
In tegenstelling tot andere modulaire glazen kantoorwandsystemen heeft de Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS een uniek flexibel nivelleringssysteem en is compatibel met andere G-FITTINGS producten. Het is zeer toepasbaar, veelzijdig en installatievriendelijk. Het is de slimme oplossing en goede investering die is ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf.
In milieuvriendelijkheid krijg je geen tweede kans. De Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS is de milieuvriendelijke keuze als u uitzonderlijke prestaties, waarde en design wilt. De Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS is een eco-vriendelijke keuze die kan bijdragen tot LEED®-certificering omdat het ontwerp zowel gerecycleerde als recyclebare materialen gebruikt, waardoor het een milieuvriendelijk product is.
Elk type glazen systeem is uniek en kan gebruikt worden om luxueuze moderne design interieur- en commerciële ruimten te produceren. De Kozijndeuren-serie van G-FITTINGS heeft een slanke uitstraling met glas panelen en gestyleerd beslag.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen