Electrolux krijgt vijf Red Dots

Producten 19-04
Electrolux krijgt vijf Red Dots

Electrolux Group heeft dit jaar vijf Red Dot Design Awards gewonnen voor uitmuntend productontwerp. De SaphirMatt, een mat zwarte glazen inductiekookplaat, kreeg de hoogste onderscheiding Red Dot: Best of the Best voor zijn innovatieve krasbestendige matte glas.

Electrolux krijgt vijf Red Dots

"Het unieke SaphirMatt keramisch glas is bestand tegen dagelijks gebruik en schuren, terwijl de elegante zwarte matte afwerking een vleugje stijl toevoegt aan elke keuken. Dit levert een uitstekende consumentenervaring op en we zijn enorm trots dat we de hoogste onderscheiding Red Dot: Best of the Best hebben gewonnen voor dit geavanceerde ontwerp", zegt Simon Bradford, Head of Design voor Product Line Taste.

Electrolux krijgt vijf Red Dots

Nog vier Red Dot-awards

Naast de Best of the Best-prijs ontving Electrolux Group nog vier prestigieuze Red Dot-awards voor producten die zijn ontworpen om het leven van consumenten in huis te verbeteren.

Electrolux krijgt vijf Red Dots

De SaphirMatt-glasafwerking voor kookplaten biedt een superieure reinigbaarheid en weerstand tegen krassen en vingerafdrukken, maar het matte oppervlak zit ook vol met visuele en tactiele aantrekkingskracht. SaphirMatt is een baanbrekende innovatie in een commerciële ruimte die wordt gedomineerd door glanzend zwart glas. Het assortiment SaphirMatt-kookplaten voor de merken Electrolux en AEG is bedoeld om van de kookplaat het visuele middelpunt van zelfs de meest onderscheidende keuken te maken.