Ecologische en sociale impact optimaliseren

08-03-2023
Ecologische en sociale impact optimaliseren

CTOUCH presenteert begin maart 2023 haar eerste jaarlijkse Impact Report. Het rapport geeft een overzicht van de initiatieven die CTOUCH in 2022 heeft geïmplementeerd om dichter bij hun doelstellingen voor 2025 te komen, te weten het verminderen van de CO₂-voetafdruk met 60% en het verhogen van de circulariteit van haar producten met 25%.

Ecologische en sociale impact optimaliseren

Het rapport beschrijft de missie en voortgang van CTOUCH en hoe zij zich inzet om de door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

CTOUCH levert grote inspanningen om haar CO₂-voetafdruk te verlagen en het gebruik van gerecyclede materialen tijdens de productie, de verpakking en het transport van haar producten te verhogen. Het bedrijf biedt daarnaast ook energie-efficiënte producten met een langere levensduur, om klanten te helpen hun impact te verminderen en hun operationele kosten te verlagen.

Verder zet CTOUCH zich in om de circulariteit van haar producten te vergroten en de recyclebaarheid en het hergebruik aan het einde van de levensduur te verbeteren om onnodig afval te voorkomen.

Het Impact Report is hier te lezen.