Deurenserie in natuurlijke kleuren

Nieuws 15-02
Deurenserie in natuurlijke kleuren

Svedex introduceert voor de deurenserie Nova design drie nieuwe kleuren: Licht eiken, Donker eiken en Metallic brons. Hiermee sluit Svedex aan bij de trend waarbij mensen steeds meer kiezen voor natuurlijke kleuren en materialen in het interieur.

Deurenserie in natuurlijke kleuren

De nieuwe kleuren passen perfect bij veel verschillende woonstijlen, zoals landelijk, modern, klassiek of industrieel.

Deurenserie in natuurlijke kleuren

Nova design glasdeuren brengen sfeer in elk interieur. De deuren waren al verkrijgbaar in Alpine wit, Extra wit en Diep zwart.

Deurenserie in natuurlijke kleuren

Voor een natuurlijk uitstraling en rust in het interieur zijn deuren in Licht- of Donker eiken een goede keuze. Hierop is een houtnerfstructuur zichtbaar, waardoor elke deur uniek is. Wie liever gaat voor een chique en stijlvolle uitstraling, kiest voor geborsteld Metallic brons. Dat zorgt voor een mooi contrast en voegt een vleugje glamour toe aan het interieur. De deuren zijn te combineren met diverse kozijnen en divers hang- en sluitwerk.

Nieuwe glaskleur: Brons glas

Tegelijk met de drie nieuwe kleuren voor de glasdeuren, wordt ook Brons glas geïntroduceerd. Dit getinte glas met elegante uitstraling sluit perfect aan op de nieuwe kleuren, maar past ook goed in een witte of zwarte deur. Alle deuren van Svedex zijn uitgevoerd met gehard veiligheidsglas.