Delight bijzonder tapijt

#afbouw 01-03-2019
Delight bijzonder tapijt

Modulyss ontwerpt, vervaardigt en levert unieke tapijttegels voor de internationale contractmarkt. Tijdens het creatieproces is het constant op zoek naar de balans tussen design, functionaliteit, prestaties en duurzaamheid. Modulyss is daardoor uitgegroeid tot een bedrijf dat de gevestigde giganten uitdaagt met innovatieve oplossingen en een sterke identiteit.
Delight bijzonder tapijt
Onlangs is Delight gelanceerd, een tapijttegelcollectie bestaande uit vijf diverse designs die commerciële ruimtes laat zinderen met een subtiele metallic gloed.
Delight vormt een gesofisticeerd antwoord op de mixed metallics trend. De intrigerende mix van glanzende en matte garens creëert een metallic accent dat samen met het gelijkaardig kleurenpallet de 5 ontwerpen verbindt. Dag of nacht, Delight staat klaar om uit te blinken met z’n ravissante look.
Vanessa Van Overmeeren, product development manager: “Elk ontwerp staat sterk op zichzelf en kan een krachtige look creëren in een interieur. Of je nu kiest voor strak en minimalistisch met Blaze en Spark, luxueus met Gleam, of iets gedurfder met Dusk & Dawn, de Delight collectie biedt een waaier aan mogelijkheden voor een project. Door het gelijkaardig kleurenpallet en het gebruik van de metallic garens kunnen de vijf designs ook perfect gemixt & gematcht worden. We kijken er naar uit om te zien hoe designers deze collectie zullen gebruiken in hun vloerplannen.”

Delight bijzonder tapijt
Delight bijzonder tapijt