De interieurbouwer zo goed mogelijk bedienen

Bij Habru aluminium lastechniek staan de ontwikkelingen niet stil. Zo is het bedrijf de laatste tijd druk met het verder professionaliseren en uitbreiden van het assortiment, vooral als het gaat om de vacuümtechniek waarin Habru zich specialiseert. Ook is er vanuit de markt steeds meer vraag naar een grotere keuze als het gaat om vacuümzakken, vacuümpompen en toebehoren. Daarnaast willen klanten ook graag ervaren wat de producten van Habru kunnen. Daarvoor is besloten tot het openen van een experience center. 
De interieurbouwer zo goed mogelijk bedienen | Vaktijdschrift Interieurbouw
De interieurbouwer zo goed mogelijk bedienen | Vaktijdschrift Interieurbouw
De interieurbouwer zo goed mogelijk bedienen | Vaktijdschrift Interieurbouw
De interieurbouwer zo goed mogelijk bedienen | Vaktijdschrift Interieurbouw
Bij Habru weet men dat de moderne interieurbouwer niet zonder hoogwaardige vacuümtechniek kan. Daarom staan de ontwikkelingen binnen deze tak eigenlijk nooit stil. Dit alles om de interieurbouwer zo goed mogelijk te bedienen. Het begon met het verder professionaliseren van de vacuüm- en verwarmingstafels. En dat werpt zijn vruchten af: er zijn meer tevreden klanten. Om een nog breder publiek te bedienen, komen er steeds nieuwe producten bij. Zo is er een aanzienlijk uitgebreider assortiment vacuümzakken verkrijgbaar.

Vacuümzakken
Habru levert niet langer alleen maar polyurethaan vacuümzakken, maar ook siliconen, pvc en polyethyleen vacuümzakken. Er is nu zelfs een ritsbare vacuümzak verkrijgbaar, waarbij de ritssluiting het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot ten opzichte van de traditionele c-sluiting. Met deze nieuwste techniek wordt het verschil in gebruiksgemak tussen de zakken en tafels verkleind.
Voor diegene die veelvuldig met vacuüm wil werken en de investering in een tafel te groot vindt, is de ritsbare variant de ideale oplossing. Daarnaast verkoopt Habru van de polyurethaan vacuümzak nu een tweede variant met een dikte van 0,5 mm en een speciale folie voor het plakken van teakdekken. Door deze uitbreiding van het assortiment is er voortaan in elke prijs- en kwaliteitscategorie een product verkrijgbaar.

Experience center
Met de vijf varianten vacuümpompen wil Habru bovendien meer bereiken dan alleen het aanbieden van een uitgebreid assortiment. Het bedrijf toont de geïnteresseerde interieurbouwer graag wat de verschillen tussen de pompen zijn. Op die manier kunnen klanten een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een pomp. Om klanten hierin bij te staan is het experience center in het leven geroepen. Op afspraak is er ruim de tijd om klanten bij te praten, vragen te beantwoorden en productdemonstraties te bekijken. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met het assortiment vacuümtechniek van Habru en meer te weten te komen over de verschillende producten. Bij Habru snappen ze dat er veel informatie nodig is om het juiste product aan te schaffen. En daar trekken ze graag alle tijd voor uit die nodig is.

www.habru.nl 
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen