Consumentenbond: Hornbach de voordeligste

Algemeen 27-03
Consumentenbond: Hornbach de voordeligste

Een onafhankelijke prijspeiling door de Consumentenbond wijst uit dat Hornbach de meest voordeligse bouwmarkt van Nederland is. De projectbouwmarkt verwerft hiermee voor de zesde keer op rij het predicaat Laagste Prijs.

Consumentenbond: Hornbach de voordeligste

Uit een uitgebreide prijsvergelijking van 267 identieke artikelen bij de bouwmarktketens, blijkt Hornbach 14% voordeliger dan de gemiddelde bouwmarkt in Nederland.

De Consumentenbond peilde de prijzen van voornamelijk A-merken uit de productgroepen sanitair, verf, tuinartikelen en isolatiematerialen. Bij merkloze producten zoals hout en gipsplaten zijn de goedkoopste vergeleken. 

Hornbach laagste prijsgarantie

Het predicaat ‘Laagste Prijs’ benadrukt het commitment aan de unieke laagste prijsgarantie, zelfs ná aankoop. Tegelijk onderstreept het predicaat het belang van transparante en eerlijke prijsvoering.

De laagste prijsgarantie - zelfs ná je aankoop - is geen tijdelijke promotie maar een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Het bedrijf hanteert een eenvoudige en transparante aanpak: vind je ergens anders een identiek artikel voor een lagere prijs, dan past Hornbach niet alleen de prijs aan maar geeft ook nog eens 10% extra.