Combineren gewenst

06-03-2023
Combineren gewenst

Met de merken Blanco, Franke en Reginox biedt Ostermann een ruime keuze aan mengkranen en spoelbakken voor de keuken. Naast spoelbakken van edelstaal in de trendkleuren goud, koper of zwart ook composiet en keramische spoelbakken met bijpassende mengkranen.

Combineren gewenst

Volgens de actuele trends hoeft een spoelbak niet meer met een ton-sur-ton mengkraan te worden gecombineerd. Integendeel zelfs, combineren is gewenst. Men kan kiezen voor een zwarte spoelbak in combinatie met een gouden af- en overloop en een gouden mengkraan voor net dat extra accent in een interieur. Of men kan ervoor kiezen om een koperkleurige spoelbak te combineren met een zwarte mengkraan. Er zijn geen grenzen gesteld aan de creativiteit.

Dankzij de innovatieve PVD-coating zijn metalen oppervlakken nu in talrijke kleuren verkrijgbaar. Zwarte spoelbakken en mengkranen met deze coating, zijn in veel moderne keukens te vinden. En niet zonder reden, want deze technologie maakt het mogelijk de kleur te veranderen en de structuur te verfijnen door het metaal te bewerken met laserstralen, ionen of boogontlading. De uitvoeringen met PVD-coating overtuigen door hun hardheid, krasbestendigheid en door een uiterst glad en dus hygiënisch oppervlak. De kleuren goud, antraciet en koper worden steeds vaker toegepast.