Choreografie van water

AquamoonATT van Dorbracht is een multisensorische douche, waarbij water optisch vanuit - een op de maan geïnspireerde - koepel naar beneden stroomt. De nieuwe AquamoonATT combineert esthetische architectuur en minimalistisch design met een innovatief bedieningscomfort van de volgende generatie. 
Choreografie van water | Vaktijdschrift Interieurbouw
Het touch display aanraken is genoeg om een unieke choreografie van water, straaltypes, lichtstemming en geur te beleven. Water heeft bij AquamoonATT niet alleen effect op ons lichaam, de sensationele Signature Treatments bieden ook een unieke mentale ervaring.
AquamoonATT beschikt over vier straaltypes: Aqua Circle en Tempest zorgen voor een gevoel van natuurlijke regen, Queen’s Collar bootst het beleven van een echte waterval na en de vierde - optionele straalsoort - Embrace hult het lichaam volledig in water. Alleen het hoofd blijft vrij, zodat er vrij geademd kan worden. In combinatie met licht en geur worden deze vier straaltypes verbonden tot unieke waterchoreografieën: de Signature Treatments.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen