Award voor Nederlandse lamp Firefly

Verlichting 09-05
Award voor Nederlandse lamp Firefly

Het Amsterdamse merk Humble heeft met Firefly IIDA/HD Expo Product Award gewonnen in de categorie Lighting (series/collections).

Award voor Nederlandse lamp Firefly

Jaarlijks organiseert de International Interior Design Association de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitality branche. De jury - bestaande uit verschillende experts uit de designindustrie - was enthousiast over het sfeervolle innovatieve design en functionele gebruik van de draadloze designlamp.

Award voor Nederlandse lamp Firefly

De award werd uitgereikt tijdens de 2024 HD Expo + Conference in Las Vegas, waar founder Jorren Teertstra de award vol trots in ontvangst heeft genomen. “Met de Firefly willen we laten zien dat een designlamp met innovatief design een warme sfeer kan aanbrengen in elke ruimte en dan is het natuurlijk geweldig om daarvoor beloond te worden met deze prijs”, vertelt Teertstra.

Award voor Nederlandse lamp Firefly

Firefly met de gezelligheid van een waxinelichtje

Het warme gevoel en de gezelligheid van een waxinelichtje is voor veel mensen onmisbaar op tafel. Humble heeft deze betoverende sfeer van kaarslicht weten te vangen en lanceerde in maart 2024 de nieuwe designlamp Firefly. De draadloze lamp is veilig, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is het product ideaal voor het gebruik in de horeca en op events. Net als door de volgende eigenschappen: long life battery, warm en dimbaar, afstand bedienbaar, draadloos oplaadbaar en waterproof IP65.