Aandacht voor vakmanschap tijdens InCoDa

Aandacht voor vakmanschap tijdens InCoDa

Tijdens de Interieurcollectiedagen (InCoDa) wordt opnieuw het Nederlandse Kampioenschappen Woning- en Projectstofferen (NKWP) georganiseerd, is er een demonstratie traprenovatie en gaan vmbo-studenten met elkaar de strijd aan op de beursvloer.

Aandacht voor vakmanschap tijdens InCoDa

Er is een uitgebreid programma ontwikkeld om het vakmanschap in de woonbranche nog verder te promoten. Alle 3 de beursdagen zijn er speciale activiteiten, daarnaast zijn er specialisten aanwezig om bezoekers te informeren over het zoeken en vinden van nieuwe vakmensen.

Aandacht voor vakmanschap tijdens InCoDa

Op zondag 24 september zal PPC een demonstratie traprenovatie geven.

NKWP tijdens InCoDa

Maandag 25 september is de dag voor de NKWP, dat wederom wordt georganiseerd door het consortium Interieurvakman. Ook dit jaar gaan 12 getalenteerde studenten van de opleiding voor Interieurvakman m/v, geselecteerd door de deelnemende opleiders, met elkaar de strijd aan voor het winnen van de bokaal. Onder leiding van een deskundige jury moet er een opdracht uitgevoerd worden met verschillende type vloeren. Rond 16 uur wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang Nederlands kampioen mag noemen.

Dinsdag 26 september is er uitgebreid ruimte voor toekomstige studenten van de opleiding voor Interieurvakman m/v. Via een voorselectie zijn er 10 vmbo-leerlingen geselecteerd, die met elkaar een challenge aangaan op de beursvloer.