Solid surface specialist

Eerlijk is eerlijk: de mooiste ideeën ontstaan vaak aan de keukentafel. Bij de uitwerking hiervan, kom je al snel uit op de vraag welk materiaal het meest geschikt is. Als het antwoord solid surface luidt, heeft Baars & Bloemhoff goed nieuws! Baars & Bloemhoff biedt ruim 250 decoren van de ijzersterke merken HI-MACS, Avonite, Getacore en SolidTrends. Hiermee hebben zij gegarandeerd een passende oplossing in solid surface voor ieder project! Of het nu gaat om decor, kleur, vorm of afmetingen: de mogelijkheden zijn eindeloos.
Solid surface specialist
Solid surface specialist
Solid surface specialist
Zo beschikt Avonite over een uitgebreide translucente ‘STUDIO Collection’ en bieden ze een ‘Rightsize Program’. Hiermee bepaal je bij een serie vanaf zes platen de maat van het materiaal helemaal zelf. Ideaal! Ook Getacore biedt een breed scala aan afmetingen en diktes vanaf 3mm. Handig: Maar liefst 10 decoren van Getacore hebben een 1-op-1 kleurkoppeling met HPL en melamine. De SolidTrends collectie wordt exclusief door Baars & Bloemhoff geleverd en bestaat uit 8 decoren waaronder marmer decoren én decoren met terrazzo look. Voor een ruime kleurkeuze zit je met de 9 specifieke kleurcollecties van HI-MACS ook altijd goed. Tip: Voor uitgesproken structuren met dieptewerking, kies je voor de HI-MACS Structura-3D serie.
Matching solid surface uitvoeringen
Over een perfecte eenheid in kleur gesproken: De Mix&Match collectie van Getacore biedt uiteenlopende materialen in exact dezelfde kleurstelling. Naast de solid surface decoren van Getacore, zet je het gemelamineerde spaanplaat Getalan (MFC) eenvoudig in als decoratief materiaal. Voor een sterke en slijtvaste afwerking, kies je uit matching HPL van Getalit en decoren uit de FENIX NTM-collectie van Arpa Industriale. Maar er is meer! Met Baars & Bloemhoff’s bakkenprogramma Dutch Design Bowls heb je de keuze uit een ruime selectie kant-en-klare wastafelbakken en keukengootstenen. En het mooie is dat ze nog verkrijgbaar zijn in een matching solid surface uitvoering ook!
 De mogelijkheden van solid surface
Op baars-bloemhoff.nl vind je een compleet overzicht van de mogelijkheden die dit robuuste en thermovormbare materiaal te bieden heeft. Van toepassingen en video’s tot verwerkingsvoorschriften; alles is keurig per merk voor je verzameld. Vergelijk, filter en selecteer decoren op hun looks en eigenschappen in de online brochures. Bonus: met de HI-MACS Decor Kiezer zie je in één oogopslag hoe een decor overkomt in een ruimte, vanuit diverse hoeken.

Solid surface ervaren
Heb je jouw ideale solid surface decor gevonden? Kom dan langs op één van de Broeinest locaties. Hier kun je het materiaal met eigen ogen bewonderen en voelen. De materiaalspecialisten van Baars & Bloemhoff staan voor je klaar voor advies op maat. Ook kun je gratis A4-samples lenen van jouw favoriete decor. Tip: Deze samples kun je ook makkelijk en snel online aanvragen.