Nieuwe tool koppelt product databases

Hettich en Swood by Eficad, de in Solidworks geïntegreerde CAD/CAM-software voor houtbewerking en meubels, hebben de afgelopen maanden samengewerkt om de Hettich product database te koppelen aan de Swood bibliotheken.
Nieuwe tool koppelt product databases
Het actuele productassortiment van Hettich is daarom per direct beschikbaar in de bibliotheken van de Swood solutions. Swood en Hettich presenteren in het kader van hun strategische samenwerking een gebruikersvriendelijke tool, waarmee de Swood gebruikers vanuit hun bibliotheken toegang krijgen tot alle Hettich producten. Zij kunnen deze hierdoor op ieder gewenst moment actualiseren. Het wordt zodoende overbodig om handmatig een meubelbeslagbibliotheek aan te leggen. Maar de tool zorgt er ook voor dat Swood-gebruikers altijd geïnformeerd zijn over de laatste stand van innovatieve Hettich-producten en deze meteen kunnen gebruiken in hun 3D-houtbewerkings- en meubelontwerpen.
De automatisch aangemaakte, intelligente componenten van de SwoodBox bevatten niet alleen het 3D-model van de Hettich-producten voor visualiseringsdoeleinden, maar ook alle benodigde bewerkingsstappen, zoals gaten en zaagsneden voor de benodigde plaatmateriaal, zodat het 3D-model gereed is voor de aansluitende productie.