Maak indruk met hout

Hout is en blijft populair voor interieurontwerpen. Maar hout is ook bewerkelijk, niet slijtvast en vraagt veel onderhoud. Ook budget technisch is echt hout niet altijd mogelijk. Een goed alternatief is decoratief plaatmateriaal met een natuurgetrouwe uitstraling.
Maak indruk met hout
De natuurlijke uitstraling en de diversiteit in kleuren en structuren maken hout een favoriet materiaal. Hout in het interieur maakt indruk, zorgt voor sfeer en creëert rust.
De collectie decoratief plaatmateriaal van Cleaf bestaat uit een groot aantal houtdecors. Van eiken tot noten en van zebrano tot essen. De diversiteit in de collectie maakt dat er voor ieder project een passend materiaal is. De producten decorspaanplaat en bijpassend ABS- kantenband bieden een oplossing voor ieder interieurvraagstuk. Van wandafwerking tot keukenfronten, van deuren tot badkamermeubels. Oplossingen voor retail, kantoor of particuliere interieurs en hospitality concepten.
 
Walnoothout Poro Noce
Houtstructuur Poro Noce van Cleaf is geïnspireerd op walnoothout en de collectie is uitgebreid met 2 nieuwe kleuren. Kleur LS41 heeft een levendige uitstraling met vergrijsde vlammen. Het oppervlak van dit plaatmateriaal oogt alsof het is voorzien van een matte, transparante beits. De LS42 toont een houtdecor met een rustige, verticale belijning. Deze heeft een vergrijsd zwarte kleurmelange welke een ingetogen design creëert in kastenwanden of keukenontwerp.

DECOLEGNO.NL