Dagelijkse routines nog gemakkelijker

Hansgrohe creëert met Finoris een stijlvolle, hoogwaardige kranenserie voor elke moderne badkamer met ééngreeps kranen voor wastafel, bad en douche. 
Dagelijkse routines nog gemakkelijker
De gebruiksvriendelijke mengkraan Finoris Flex maakt dagelijkse routines aan de wastafel nog makkelijker: spontaan haren wassen, de baby een badje geven of snel een trui wassen: alles is mogelijk dankzij de lange uittrekbare vuistdouche die volledig in de mengkraan is geïntegreerd. Hij creëert een ongekende ComfortZone en glijdt na ieder gebruik zachtjes terug in zijn uitgangspositie. Finoris biedt het comfort van twee straalsoorten: zo kun je gemakkelijk van de laminaire straal voor het uitspoelen van shampoo of handenwassen overschakelen op de PowderRain douchestraal.
De nieuwe Vivenis kranenserie van hansgrohe brengt de waterval naar een wastafel. Beleef een compleet nieuw watergevoel met de zachte brede watervalstraal die dankzij de AirPower technologie met lucht wordt verrijkt.
Met de nieuwe accessoires van hansgrohe AddStoris berg je je shampoo, washandjes, scheerspullen en andere douchespullen stijlvol op. Van een essentiële zeepdispenser, handdoekhaak, toiletrolhouder tot een scheerspiegel met LED verlichting voor aan de wand: alles is verkrijgbaar in dezelfde stijlen en kleuren, passend bij de hansgrohe FinishPlus kranen en douches.